Iveta Repčíková
1. Športová kariéra
Atletike som sa začala venovať už na základnej škole. S pomocou ľahkého trénovania spojeného s talentom som začala na atletických pretekoch pomaly vyčnievať z radu ?. K „veľkej atletike“ som sa dostala až nástupom na športové gymnázium v Bratislave pod vedením môjho druhého otca, pána trénera V. Lendela a moja láska k atletike sa začala prehlbovať.
3. Prečo trénujem vo Funny Athletics ?
Už pri myšlienke založiť klub, sme vedeli, že bude pre nás výnimoční. Navonok trénujeme deti rovnako ako každý iný, ale viem, že my to robíme inak ?, robíme to pre deti, robíme to srdcom a robíme to s úsmevom. Myslím, že za každého trénera z Funny athletics môžem povedať, že sme ich tretím rodičom.
2. Vzdelanie
Po ukončení športového gymnázia v Bratislave som sa rozhodla vrátiť naspäť domov a štúdium som začala na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre, kde som popri reprezentácii SR získala inžiniersky titul v odbore manažment rastlinnej výroby. Nebolo to jednoduché, nakoľko som zostala s Bratislavou spojená s mojim trénerom. A tak sa začal môj životný trojuholník Kľačany – Nitra – Bratislava. Získala som 2.kvalifikačný stupeň trénera atletiky , licenciu trénera detskej atletiky a kurz prvej pomoci.
4. Čo o mne nikto nevie ?
Ak niečo chcem som nekompromisná a otravná, ale inak som vraj kopa pozitívnej nálady ?. Mám poľovnícke skúšky, ale sama do lesa ani len nevkročím, lebo kto sa bojí nech nechodí do lesa.
5. Športové úspechy
2002 – 2013 – 13 titulov majstra SR v atletike v rôznych kategóriách
2010 – Európsky pohár družstiev Belehrad – 6. Miesto
2007 – Majstrovstvá Európy do 23 rokov Debrecen – 12. miesto
2007 – Európsky pohár družstiev Wassa – 6. miesto
2004 – Európske gymnaziálne hry Miláno – 2. miesto
2003 – Európsky juniorsky olympijsky festival (EYOF) Paríž – 9. Miesto