Funny Athletics

Medailové Majstrovstvá Slovenska starších žiakov a žiačok

Úspešné účinkovanie atlétov z Funny athletics Piešťany na MSR starších žiakov

V druhý septembrový víkend sa v Dubnici nad Váhom konali Majstrovstvá Slovenska starších žiakov a žiačok.

Prvý deň nedopadol podľa našich predstáv. Dievčatá odchádzali so sklonenými hlavami, aj keď sa nemali za čo hanbiť. Veď sme získali ,,len,, jedno piate a jedno ôsme miesto v behu na 300m zásluhou Elišky Vytiskovej a Anety Polačikovej.

Čo sa nepodarilo v sobotu, sme si vynahradili na nasledujúci deň.

Už osobné rekordy Viktórie Királovej a Mateja Vavrinca v B -behoch na 800m nás veľmi potešili. V tom nasledujúcom nám už prvú medailovú radosť pripravila Eliška Ella Gáliková, ktorá finišovala na krásnom 3. mieste a získala pre nás prvú bronzovú medailu.

Eliškinu medailu sme tak povediac čakali, pretože je to slovenská dvojka v tejto disciplíne, ale 3. miesto Elišky Vytiskovej v behu na 300m prekážok so zlepšením osobného rekordu o takmer 2 sekundy asi nečakal nikto. Trošku nás škrie iba prehra o 2 desatiny sekundy a mohla z toho byť aj nominácia do reprezentácie na medzištátne stretnutie staršieho žiactva.

Na záver majstrovstiev nám krásnu bodku za týmto podujatím pripravila štafeta 4x300m starších žiačok v zložení Volobueva, Gáliková, Polačiková, Vytisková.

V strhujúcom závere odolali tlaku trenčianskeho kvarteta a získali do tretice bronzovú medailu. Všetkým atlétom Funny athletics Piešťany ďakujeme za vzornú reprezentáciu klubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *